Υπέρυθρο Φως

Τι ακριβώς είναι θερμική ακτινοβολία;
 
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε - αυτό δεν έχει καμία σχέση ούτε με την υπεριώδη ακτινοβολία (η οποία δίνει ηλιακό έγκαυμα και βλάβες στο δέρμα σας) ή την ατομική ακτινοβολία (το είδος από μια πυρηνική βόμβα). Θερμική ακτινοβολία είναι απλώς μια μορφή ενέργειας που θερμαίνει αντικείμενα άμεσα, χωρίς να χρειάζεται να θερμαίνει τον ενδιάμεσο αέρα.

Ο ήλιος είναι η κύρια πηγή ενέργειας σε ακτινοβολία που βιώνουμε καθημερινά. Αυτό το υπέρυθρο θερμικό σύστημα είναι ακριβώς όπως η θερμότητα από τον ήλιο ή αυτό που το σώμα μας παράγει καθώς καίει θερμίδες για να μας κρατήσει ζεστούς.

Τα υπέρυθρα θερμικά συστήματα που βασίζονται σε αυτές τις θερμαντικές συσκευές χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά από ιατρούς στην Ιαπωνία έως ότου ελευθερώθηκαν για δημόσια χρήση το 1979. Η ιδέα έχει πλέον τελειοποιηθεί όσον αφορά το υπέρυθρο θερμικό σύστημα και έχει πουληθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 1981. Άλλες παρόμοιες υπέρυθρες ακτίνες που παράγονται, χρησιμοποιούνται σε νοσοκομεία για να ζεσταίνουν νεογέννητα μωρά.

Ιάπωνες ερευνητές ανέφεραν ότι το σύστημα υπέρυθρης θέρμανσης έχει ελεγχθεί και διαπιστώθηκε ότι είναι απαλλαγμένο από «τοξικά» ηλεκτρομαγνητικά πεδία όπως αυτά που ανακύπτουν από υψηλής τάσης ηλεκτρικό ρεύμα ή κατά τη διάρκεια της εργασίας στους τερματικούς σταθμούς του υπολογιστή.

Η παραγωγή ενέργειας του είναι ρυθμισμένη ώστε να ανταποκρίνεται πολύ στενά με την ίδια ενέργεια ακτινοβολίας του σώματος, καθώς το σώμα μας  απορροφά έως και το 93% των υπέρυθρων κυμάτων που φτάνουν το δέρμα μας.

Πλεονεκτήματα

  • Μεγάλη απόδοση
  • Οικονομία στη Θέρμανση
  • Χαμηλή τιμή
  • Υψηλή αισθητική
  • Απλή εγκατάσταση
  • Εξοικονόμηση ενέργειας έως και 60%

Δείτε τα Προϊόντα

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα στο 2421027001

Είσοδος